Skip to content
88d5b790-fd7c-45fb-980d-60223e59cd92

Houten overkappingen op maat

De ideale toevoeging aan uw tuin

Wanneer u denkt aan het uitbreiden van uw buitenruimte, is een houten overkapping van Van de Goor Buitenprojecten een uitstekende keuze. Deze overkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook praktische voordelen. 

Stelt u zich eens voor: een gezellige zomeravond met vrienden of familie onder uw eigen houten overkapping, beschermd tegen regen of juist de felle zon. Van de Goor Buitenprojecten zorgt ervoor dat elke overkapping van hout goed aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis en tuin. Door de combinatie van vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige materialen, garanderen we een duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat.

Uw droom is ons project!

Heerlijk genieten van uw droomtuin? Reken dan op de ervaring en creativiteit van van de Goor Buitenprojecten! De specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Maatwerk in hout: uw droom, onze expertise

Bij Van de Goor Buitenprojecten staat uw visie centraal, en dat begint al bij de eerste schets van uw hout overkapping. We begrijpen dat het niet zomaar een toevoeging aan uw tuin is, maar een verlengstuk van uw leefruimte. Daarom nemen we de tijd om uw wensen te bespreken en uw ideeën tot leven te brengen. Bent u op zoek naar een houten overkapping die perfect past bij de architectuur van uw huis, of wilt u juist een opvallend design dat de aandacht trekt in uw tuin? We werken nauw met u samen om een ontwerp te maken dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch in gebruik.

Uw persoonlijke stijl en voorkeuren zijn leidend in het hele proces. Of het nu gaat om de keuze van het houttype, de kleur van de afwerking, of de integratie van verlichting en verwarmingselementen, elk detail wordt zorgvuldig overwogen. De kracht van maatwerk ligt in de aandacht voor detail, en dat is wat Van de Goor Buitenprojecten kan bieden.

Service en kwaliteit

Een houten overkapping plaatsen is meer dan alleen een constructie neerzetten. Het gaat om het creëren van een extra stukje leefruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Vanaf het eerste contact tot aan de afwerking van uw hout overkapping, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies.

We zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook vriendelijk en behulpzaam. We zorgen ervoor dat de plaatsing van uw houten overkapping soepel en zonder overlast verloopt. En mocht er na plaatsing toch iets zijn, dan staan we voor u klaar om eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen.

Met Van de Goor Buitenprojecten kiest u voor zekerheid, kwaliteit en een service waar u op kunt bouwen. Bovendien streven we ernaar om elke klant een persoonlijke ervaring te bieden, afgestemd op individuele behoeften en voorkeuren. Dit betekent dat u niet alleen kunt rekenen op een prachtig eindresultaat, maar ook op een proces dat net zo prettig is als het gebruik van uw nieuwe buitenruimte.

Mocht u nog vragen hebben over het plaatsen van een houten overkapping of wilt u een offerte aanvragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer info of een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?